Zaterdag 7 april gaan we Transpersoonlijke SoulCollage®kaarten maken

    

Deze workshop beginnen we met een geleide meditatie, waarin we terug gaan naar onze kindertijd en zelfs nog verder terug, tot voor onze geboorte. Daarna gaan we aan de slag om het gevoel, wat we tijdens deze meditatie hadden, te verbeelden op onze Bronkaart.

We maken 3 Transpersoonlijke kaarten: De Bron, onze Zielsessentie en de Getuige.
Voor het maken van je Zielsessentiekaart is het mooi als je een (kopie  van een) foto van jezelf als kind meebrengt om in deze kaart te verwerken. Je kunt natuurlijk ook een kinderplaatje zoeken uit het aanwezige materiaal.

Ervaring met het maken van SoulCollage®kaarten is niet noodzakelijk. Ook hoef je voor het maken van kaarten niet creatief te zijn, of van te voren iets te bedenken. Als je het leuk vindt om te knippen en te plakken, het lef hebt om de plaatjes te pakken die jou aanspreken, dan worden het echt jou specifieke Transpersoonlijke kaarten waar je heel blij van wordt.

Voor meer info over SoulCollage®kaarten, zie info op de website onder workshops.