Activiteiten in maart

Op zaterdag 10 maart ben je van harte welkom om de lente te komen vieren. Onbevangen schilderend gaan we afscheid nemen van de donkere, in onszelf gekeerde wintermaanden en laten we met lichte kleuren het nieuwe leven ontspruiten. De start van een nieuw begin zichtbaar maken in heldere kleuren, dat is wat we gaan doen. Zin om mee te doen? Geef je op via de website: info@debontemerel.nl. Wil je meer info over kosten, tijd en locatie? Kijk dan op www.debontemerel.nl

Op zaterdag 17 maart geeft de Bonte Merel een mini workshop op het Belevingsweekend van Centrum ‘t Westlicht in Goes. Deze workshop is een kennismaking met het maken van SoulCollage® kaarten (ziele kaarten). Ieder mens is een heel complex en veelzijdig wezen met heel veel potentie en mogelijkheden. Door het maken van SoulCollage® kaarten komt er iedere keer een energie (subpersoon) naar voren die op dit moment zichzelf kenbaar wil maken. Die in het licht wil komen. Tijdens deze mini workshop krijg je kort wat informatie, maar ligt de nadruk op het zelf ervaren hoe je een kaart maakt. Info over het “lezen” van de kaart wordt ook gegeven. Meer info over SoulCollage®: www.debontemerel.nl